Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ramis Kuyumculuk'tan Umut dolu 'Evde Kal' çağrısı

Samsun Haber

Ramis Kuyumculuk,  Koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde evde kalmanın önemini anlatmak için, umut dolu bir reklam filmiyle evde kal çağrısında bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerine göre dünya genelinde 213 ülkeyi etkileyen ve 100 binden fazla insanın yaşamını yitirmesine neden olan koronavirüs salgını sürecinde, Samsun'un ulusal markası Ramis Kuyumculuk, toplum sağlığı için evde kalmanın önemini anlatmak üzere duygu yüklü bir reklam filmi hazırlayarak evde kal çağrısında bulundu. 

ŞİMDİ BİRAZ EVDE KAL

Ramis Kuyumculuk' un hazırladığı reklam filminde, tüm dünyanın, Koronavirüs ile mücadele ederken, daha güzel ve sağlıklı günler için evde kal mesajı yer alıyor. 
Reklam filmi; "Güneş ile dans edecek saçlarınız. Ilık bir rüzgar dokunacak yüzünüze. Bütün sokaklardan denize çıktığı o yollardan yürüyeceğiz, tüm sevdiklerimizle. Mavi ile buluşup düet yapacağız dalgalarla. Toplayabildiğimiz kadar sevgi toplayacağız kumsalda ve sonra paylaşabildiğimiz kadar paylaşacağız dünyayla. Güzel günlerin ayak seslerini duyabiliyor musun? O günleri görebilmek için şimdi biraz evde kal." mesajıyla izleyenlere gelecek için umut veriyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.