Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Poşetlerin paralı olmasını Samsunlular nasıl karşıladı?

Samsun Haber

Samsunhaber.com olarak Samsun'un nabzını tutmaya devam ediyoruz. 1 Ocak 2019 itibariyle marketlerde poşetlerin 25 kuruşa satılmasını bakın Samsunlu vatandaşlar nasıl değerlendirdi.

Samsun haber - 1 Ocak 2019 itibaren poşetlerin marketlerde 25 kuruşa satılması kararı alındı. Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik caddesinde Samsunlu vatandaşlara "Marketlerde poşetlerin 25 kuruş olması hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusunu sorduk. Mikrofon uzatılanların bir kısmı bu yasayı hoş görüyle karşılarken diğer kısmı ise büyük tepkili. İşte aldığımız cevaplar.

PARAMLA MARKETİN REKLAMINI YAPMAM

Samsunlu bir vatandaş, "Ben paramla poşet alacağım marketin de reklamını yapacağım dimi, ben para ile poşet almam. Eskiye döneceğiz file taşıyacağız, pazar çantası taşıyacağız yapacak başka bir şey yok" diye konuştu.

ARTIK KİMSE FAZLADAN POŞET ALAMAZ

Samsunlu başka bir vatandaş ise, "Benim evimde saysan 200 - 300 tane poşet var. Eşim bunlara biraz hasta, sadece ve sadece çöpte kullanıyor. Bunların dünyaya olan zararının hesabını yapın yarın çocuklarımıza ne bırakacağız. 25 kuruş olması iyi oldu artık fazladan kimse poşet almaz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.