Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Polislere saldırdı serbest kaldı: 2 kişiyi vurdu

Samsun Haber

Samsun'da polislere saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan daha sonra serbest kalan genç karıştığı kavgada 2 kişiyi vurdu.

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde kavga ihbarı alan polis ekipleri olay yerinde 3 kişi tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldı. 25 yaşındaki T.K., 20 yaşındaki B.K. ve 34 yaşındaki A.K. isimli 3 kişi polis tarafından yakalanarak Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren 3 genç serbest kaldı.

Polislere saldırı olayına karıştığı iddia edilen A.K. İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kavga ettiği 21 yaşındaki G.E.'yi ve 28 yaşındaki U.A.Ö.'yi her iki bacağından da vurdu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri silahlı saldırıyı düzenleyen A.K.'yi ve karşı taraftan kavgaya karışan 23 yaşındaki L.Ç.'yi gözaltına aldı. Polisteki sorgulanmaları tamamlanan A.K. ve L.Ç. bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler. A.K. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, L.Ç. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.