Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Polis Adaylarına Evlilik Eğitimi

Samsun Haber

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine 'Evlilik Öncesi Eğitim Programı' ve ‘Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma’ konularında eğitim verildi.

Samsun Haber – Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine 'Evlilik Öncesi Eğitim Programı' ve “Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma’ konularında eğitim verildi. 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve bir saat süren eğitim programına 900 öğrenci katıldı.

Programa ayrıca, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve Eğitim Şube Müdürü Sema Başer Öztürk de katıldı.

Eğitimde, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Melda Arslan katılımcılara evlilik öncesi eğitim ve iletişim konusunda, Psikolog Zeynep Akgöz ise madde kullanım riski ve madde bağımlılığından korunma yolları konusunda eğitim verdi.

Programın kapanış konuşmasını ise Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün yaptı. Programın sonunda öğrenciler tarafından eğitimcilere Türk Bayrağı ve çiçek takdim edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.