Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Parkomat Ücretleri Hakkında Flaş Açıklama

Samsun Haber

Parktek Şirketi Genel Müdürü Ömer Gürcan ve beraberindeki 2 avukat, Samsun'da parkomat uygulaması hakkında yaşanan kargaşayı gidermek adına Samsun basınının karşısına çıkarak önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun Haber - Parktek Şirketi Genel Müdürü Ömer Gürcan ve şirketin 2 avukatı Samsun'da tartışma konusu haline gelen Parkomat uygulaması konusunda basın mensuplarıyla biraraya geldi. Mahkemeler tarafından verilen farklı kararlar insanların kafasındaki karışıklığı daha da artırıyor. 
 
Parktek Şirketi Genel Müdürü Ömer Gürcan, son günlerde basında çıkan “parkomatta son noktayı idare mahkemesi koydu , parkomat yasal değildir” gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “ Türkiye'de idare mahkemesince verilen kararların usul ve yasaya uygun olup olmadığı, yönetimin yargı yolu ile denetlemesini yapan Danıştay tarafından belirlenmektedir. Bu sebeple son noktayı İdare Mahkemesi değil, Danıştay koyacaktadır” dedi.

'Helalleşelim'

Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, parkomat borcundan dolayı ihtarname giden veya icra takibinde olan vatandaşlara seslenerek, "İhtarname giden ve icra takibinde olan vatandaşlara hem ödeme kolaylığı hem de indirim yapacağız. Borcuna itiraz edenler de gelebilir. Gelin tatlıya bağlayalım. İndirim yapalım. Helalleşelim. 10 Şubat 2017 son tarih. Bu tarihten sonra ödemeyenler için takipler hızlanacak ve takiptekiler de indirim hakkını kaybedecek" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.