Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Özkan: Başkanımızın arkasındayız

Samsun Haber

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Kadir Mısıroğlu’nu ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özkan açıklamasında “Diyanet İşleri Başkanımızın arkasındayız” ifadeleri kullanıldı.

Samsun Haber-Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Samsun 1 No’lu Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Ölçüm, “Gücünü, birikimini ve donanımını Türkiye genelindeki Eğitim-Bir-Sen özelinde 450 bin, Memur-Sen genelinde 1 milyon 100 bin üye sayısından alarak ülkenin en sivil en etkili ve yetkili sendikasıdır” sözcüklerini kullandı.
 

ZİYARETLE İLGİLİ AÇIKLAMA

"Atatürk'ü seviyorum diyen ahmaktır" sözünü söyleyen Kadir Mısıroğlu'nu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın ziyaret etmesine ilişkin Hacıbey Özkan, "Diyanet İşleri Başkanımız olsun Cumhurbaşkanımız olsun veya üst makamdaki herhangi bir kişinin hasta olan veya cezaevine düşen sonucunda da rahatsız olan kişilere ziyaret etmesini insani bir görev olarak görüyoruz. Diyanet İşleri Başkanımız insani bir görev yapmıştır. Tabii bunu bahane eden bazı kesimler olmuştur. Diyanet-Sen olarak buna karşı biz de tavrımızı ortaya koyduk. Bu anlamda biz Diyanet İşleri Başkanımızın arkasında duruyoruz" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.