Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Özdağ: 'Yukarıya karşı çıt çıkarılamayacağının göstergesidir bu durum'

Samsun Haber

SAMÇEP Çevre Sözcüsü Mehmet Özdağ, Samsun'da dün yaşanan görevden alma ve disipline sevk olayları hakkında, "Bu anlayışın Samsun'da yönetime gelmesi durumunda yukarıya karşı çıt çıkarılamayacağının göstergesidir bu durum. Halkın bu antidemokratik yaklaşımları görüp, kendisini nasıl bir zihniyetin yönetmeye talip olduğunu anlaması gerek" dedi.

SAMÇEP Çevre Sözcüsü Mehmet Özdağ, Cumhur ittifakına uygun olmayan tavır ve tutumlar sergiledikleri gerekçesiyle görevden alınan il başkanları ve hakkında disiplin soruşturması açılan MHP Samsun milletvekili Erhan Usta hakkında Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu.

"Yukarıya karşı çıt çıkarılamayacak"

Bu görevden almalara siyasi olarak bakmadığını belirten Özdağ,  "Cumhur ittifakının AKP'nin MHP'nin herhangi bir adayının ilçemizde, kentimizde yerel seçimlerde aday olup da seçimi kazanması halinde kentlerimizi kimin yöneteceğini gösteriyor bu uygulama. Seçilen kişiler atanmış gibi olacak. Yukarıdan verilen emir ve talimatlara uyan, uygulayan görevde kalacak, kendi özgün fikri olanın ise şansı olmayacak. Yani bütün projeler yukarıda belirlenecek, yukarısı ne derse o yapılacak. Halkın bu antidemokratik yaklaşımları görüp, kendisini nasıl bir zihniyetin yönetmeye talip olduğunu anlaması çok önemli. Bu anlayışın Samsun'da yönetime gelmesi durumunda yukarıya karşı çıt çıkarılamayacağının göstergesidir bu durum ve bir seçmen olarak reddettiğim konu da budur" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.