Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Osman Kaymak'a sevgi seli

Samsun Haber

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak seçim çalışmalarına devam ederken halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. 

Gittiği her yerde Kaymak'ı bağrına basan Samsunlular eski valiyi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediklerini belirtiyorlar. 

Görev yaptığı dönem içerisinde Samsun halkıyla güçlü bir gönül bağı kuran Osman Kaymak, AK Parti'den aday adaylığını açıkladığı günden bu yana ilçe ilçe köy köy gezerek halkın nabzını yokluyor. 

Her platformda Samsun'u çok sevdiğini, kendisini 'İçinizden Biri' olarak gördüğünü belirten Kaymak, "Bugüne kadar Samsun halkıyla müthiş bir gönül bağımız oluştu. Onlar beni, ben ise onları çok sevdim. Aday oluruz veya olmayız. Bu sevgi asla bitmeyecek" dedi. 

Samsun'un özel bir şehir, Samsunlularında her türlü hizmete layık olduğunu belirten Kaymak, "Valilik dönemimizde Samsun için taşın altına hep elimizi koyduk. Bundan da gurur duyduk. Şimdi büyükşehir belediye başkan aday adayı olarak Samsun halkının karşısına çıkmış bulunmaktayım. Rabbim bize aday olmayı nasip ederse Samsun için var gücümüzle çalışmaya, bu şehri hakettiği yere taşımaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.