Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Orhan Kırcalı’dan esnaf ziyareti

Samsun Haber

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Canik Belediye Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Samsun Haber – 27. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte esnafı gezdi. Kırcalı, esnafı gezerek onların dertlerini dinledi. Kırcalı, Samsunhaber.com mikrofonuna önemli açıklamalarda bulundu.

“Samsun’da 9-0 çıkarmayı hedefliyoruz”

Samsun’da milletvekili sayısı olarak 9-0 çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Kırcalı, “Esnafımızla bir araya geliyoruz ver onların dertlerini dinliyoruz. Sabah başlayan programımız sahura kadar devam ediyor. Samsunlu hemşerilerimiz 24 Haziran seçiminin önemini kavramış durumdalar. Samsunlular, bu seçimin bir vatan ve millet meselesi olduğunu bildiklerini söylüyorlar. Milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde bütün bu zorlukları aştık. Bizim en büyük değerimiz halkımız. Allah’ın izni ile 24 Haziran’da milletimiz, vatandaşımız herkese dersini verecek. Güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye sloganını çok seviyorum. Samsun olarak biz bunu 24 Haziran’da göstereceğiz. Biz Samsunlu hemşerilerimize güveniyoruz. Biz Milletvekili sayısı olarak Samsun’da 9-0 çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.