Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

OMÜ İlköğretim Bölümü Etkinlikleri

Samsun Haber

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin Okul Öncesi Öğretmenlik Ve Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerinin Hazırlamış Oldukları Eğitim Fakültesi'nde Sergi, Müzik Eşliğinde Drama Gösterisi Ve Halk Oyunlarından Oluşan Etkinlik Düzenlendi.

Bu sene ki 17'ncisi düzenlenmiş olan etkinliği izlemiş olanlar, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin hazırladığı müzik eşliğinde drama gösterisi, Sınıf Öğretmenleri öğrencilerinin yapmış olduğu halk oyunları ve Müzik Eğitimi Bölümü Ana Çalgı öğrencilerinin çaldığı bağlama ile hoş vakit geçirdiler. Etkinliğe katılmış olanlar bununla beraber, öğrencilerin hazırlamış olduğu Okul Öncesi Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı ve Geliştirme , Okul Öncesinde Matematik Materyal Tasarımı derslerinde hazırlamış oldukları çalışmaları inceleme fırsatı buldular.
Öğretim Görevlileri Münevver Biçer, Yaşar Çelik ve Ömer Kanca'nın katkılarıyla hazırlanmış olan etkinlikte, akademisyenler ve öğrenciler de yer aldı. Öğr. Gör. Münevver Çelik, artık gelenek haline gelmiş olan İlköğretim Bölümü Etkinlikleri'nden Samsun halkımızın da haberdar olmasını ve etkinliklere katılmalarını arzu ettiklerini dile getirdi.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.