Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

OMÜ'de anlamlı etkinlik

Samsun Haber

OMÜ'de braille (kabartma yazısı) ile görme engelliler için okuma, yazma ve sosyalleşme farkındalığı oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Samsun Haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu, braille (kabartma yazısı) ile görme engelliler için okuma, yazma ve sosyalleşme farkındalığı oluşturmak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.


OMÜ Yaşam Merkezindeki etkinlikte Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas, Eğitimde Görme Engelliler Derneği Başkanı Emre Taşkın, Engelli Öğrenci Birimi’nden Ahmet Tayfur Arslan, Müzik Eğitimi Bölümü’nden Arş. Gör. Beril Tekeli, Samsun Engelliler Federasyonu üyeleri ve engelli öğrenciler yer aldı. Etkinlik çerçevesinde katılımcılara kabartma yazı ile ilgili bilgi verildi.



Etkinlik sonrasında Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas, Eğitimde Görme Engelliler Derneği Başkanı Emre Taşkın, Engelli Öğrenci Biriminden Ahmet Tayfur Arslan, Müzik Eğitimi Bölümünden Arş. Gör. Beril Tekeli, Samsun Engelliler Federasyonu üyeleri ve engelli öğrenciler Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.