Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

OHAL’den Korksunlar !

Samsun Haber

Canik belediyesinin Başkanı Osman Genç, “OHAL kararından korkması gereken kişiler Fethullahçı Terör Örgütü üyeleridir” dedi. 

Yaşanan darbe olayından sonra 15 temmuz tarihinden beri her akşam Cumhuriyet Meydanı'nda insanlarlar hep beraber sabaha kadar nöbet tutan Belediye Başkanı Osman Genç, gündüzleri işlerini yürütüyor.
Yavuz Selim mahallesinde uygulanmış olan ''Güzel evim, Mutlu Geleceğim'' adlı projede çalışmasını kontrol eden Başkan Genç, ''Cumhurbaşkanımızın da emri ile her gün sabahlara kadar nöbetlerdeyiz. Fakat sabahlarıda işlerimizi aksatmadan yürütüyoruz'' dedi.



''GÜZEL EVİM MUTLU GELECEĞİM''
Toptepe ile Hacıismail mahallesinde uygulanmış olan ve şimdi Yavuz Selim'de hayata geçen projeyi inceleyen Başkan Genç, yapılan işler ve çalışma hakkında bilgiler aldı. Projenin genelinde boya, kum ile çakılın Belediye tarafından alındığını, işçiliği ise vatandaşların yapmış olduğu projede 46 adet sokakta tam 325 binanın estetik bir görüntü alacağını dile getiren Başkan Genç, hem binaların dinamik hale geleceğini, hem de renklenen binaların ve sokakların estetik bir görünüm kazanacağını dile getirdi.
Ülkenin yarını çocuklar ve insanlara daha da güzel alanlar yapmak istediklerini dile getiren Osman Genç, “Kentsel dönüşüm ile ülkemizde iyi yerlere geldiğimizi Projenin bitiminde Yavuzselim Mahallesinde farklı bir estetik görüntü ortaya çıkacak. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümünü yapan belediyemiz, ‘Güzel Evim, Mutlu Geleceğim’ proje ile sokaklar estetik bir görünüm elde edecek” diye konuştu. Belediyenin yaptığı bu projeden vatandaşlar çok memnun.



''OHAL KARARI ALINDI''
Bir yandan da Milli Güvenlik kurulunca 3 aylık OHAL kakarının alınmasını da değerlendiren Osman Genç, “OHAL'den korkmaları gereken kişiler siviller değil. Korkması gereken Fethullahçı Terör Örgütü üyeleridir. Avrupa ülkeleri darbe olayına oranla daha da küçük olaylarda bu OHAL kararı alıyorlar. Fransa’da ki OHAL kararı tam 6 ay uzatıldı. Devlet yetkililerimiz haince yapılan darbe girişiminden sonra ülkenin ve vatandaşların güvenliği için OHAL kararı aldılar bu kadar yerinde bir karardır” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.