Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Öğrenci yurdunun önünde silahlı saldırı! 1 ölü 4 yaralı

Samsun Haber

Samsun'da gece saatlerin öğrenci yurdunun önünde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Turgut Özal Öğrenci Yurdu önünde düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 1 kişi can verdi, 4 kişi yaralandı.

ARAÇTAN ARACA SALDIRI


Samsun'un Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Turgut Özal Öğrenci Yurdu önünde gerçekleşen silahlı saldırıda edinilen bilgilere göre,  saat 22.30 sularında dolmuş minibüsten R.A seyir halindeyken 55 GL 872 plakalı yine seyir halinde bulunan kapalı kasa kamyonete silahla ateş açması üzerine 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi ise yaralandı.

R.A'nın ateş etmesi üzerine kurşunlar araçta bulunan 3 kişi, oradan geçen bir vatandaş ve öğrenci yurdu önünde bir bayan öğrenciye isabet etti.

Silahlı saldırı sonucunda yaralanan L.G., H.Ç. ve M.A olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne S.K ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Silahlı saldırının düzenlendiği araçta bulunan L.G. ağır yaralı olarak hastaneye yetiştirilmesine rağmen hayata tutunamadı.

Olay yerine bir çok polis ekibi gönderilirken, olay yerinde çok sayıda boş kovan ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, silahlı saldırgan dolmuş minibüs ile kaçtı.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.