Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Neslihan Hancıoğlu: Samsun sürekli geriye gidiyor

Samsun Haber

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

ŞEHRİMİZ SÜREKLİ GERİYE GİDİYOR

CHP'nin Samsun'da en etkili siyasetçilerinden biri olan Neslihan Hancıoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. Samsun'un her alanda kötü yönetildiğini ve 17 yıllık AK Parti iktidarında şehrin sürekli olarak geriye gittiğini belirten Hancıoğlu; 'Ben Samsun'u çok seven bir milletvekiliyim. Bu şehirde güzel şeyler olduğunda mutlu olurken, olumsuzluklar ve haksızlıklar karşısında rahat olamıyorum. Emekli bir bankacı iken bunları gördüğüm için siyasete atıldım. 1970'li yıllarda 7. sırada olan bir şehir nasıl olurda 43. sıraya geriler. Burada kimin payı varsa herkes bunun hesabını vermelidir.' dedi.

ORTA SINIF DİYE BİR ŞEY KALMADI

Toplumun tüm kesimlerinin yaşananlardan rahatsız olduğunu ve özellikle ekonomide dibe vurduklarını belirten Hancıoğlu; 'Şu anda azınlıkta olan çok zengin bir kesimle çoğunlukta olan ve dibe vurmuş büyük bir kesim var. Orta sınıf diye bir şey kalmamış. Bugün batmaz dediğimiz büyük firmalarımız Samsun'da konkordato ilan ediyor. Küçük esnafımız resmen can çekişiyor. Hayat pahalılığı ve sürekli yapılan zamlardan vatandaş ne yapacağını şaşırmış durumda. 'Ekonomi iyiye gidiyor' açıklamaları yapılıyor. Batan batmış olan insanlarımıza olmuş. Dilerim ve isterim ki bu süreç çok daha fazla insanımıza zarar vermez.' diye konuştu.

HALKIMIZ SANTRALE DUR DİYECEKTİR

Dünyanın en verimli ovalarından biri olan Çarşamba ilçesine kurulan santralin akılla ve mantıkla bağdaşmadığını, kendisini Samsunlu olarak tanımlayan her bireyin buna karşı çıkması gerektiğini belirten Hancıoğlu; 'Birileri zengin olacak diye koca ovayı mahvediyorlar. Böyle bir zihniyet olur mu? En başından bu yana karşı çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Bir tutturmuşlar 'Zararlıysa kapatırız' diyorlar. Çocuk mu kandırıyorsunuz Allah aşkına? Bunun zararlı olup olmadığını bizim siyasetçilerimiz bilmiyorlar mı? Halkımıza zulüm yapılıyor. Kimsenin aklıyla alay etmesinler. Ben Çarşamba insanının bu olaya ciddi tepki koyacağına eminim.' şeklinde konuştu.

Samsunhaber.com'u beğeniyle takip ettiğini belirten Hancıoğlu, 'Tarafsız ve objektif haber anlayışınız nedeniyle sizleri kutluyorum. Haber sitenizi yakından takip ediyorum. Başarılarınız daim olsun' diyerek sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.