Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Necattin Demirtaş Samsunhaber.com'da

Samsun Haber

Samsun İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Samsunhaber.com'u ziyaret etti. Çalışanlarla bir araya gelen Demirtaş, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Gündem programının konuğu oldu.

Samsun İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Samsunhaber.com'u ziyaret etti. Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan ile görüşen Demirtaş, daha sonra ise Samsunhaber.com'un çalışma ofisini gezerek çalışanlarla sohbet etti.

SAMSUN'UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Gündem programının konuğu olan Necattin Demirtaş, Samsun'un sorunları ile ilgili önemli konulara değindi. Mehmet Yazıcı ile Gündem programında konuşan Necattin Demirtaş, Samsun Halk Ekmek, ekmek zammı, çöp konteynerlerinin yer altına alınması ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YENİDEN ADAYLIK SİNYALİ

İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2019 yerel seçimleri öncesinde yeniden adaylık sinyali verdi.

Mehmet Yazıcı ile Gündem, 7 Ağustos Salı akşamı saat 20:00'de Samsunhaber.com internet adresi ve sosyal medya hesaplarında yayında olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.