Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Necattin Demirtaş İlkadım Belediye Başkanı Olacak!

Samsun Haber

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar iddialı konuştu. TBMM'de Mehmet Yazıcı'nın sorularını yanıtlayan Bedri Yaşar, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş'ın seçimlerden zaferle ayrılarak İlkadım Belediye Başkanı olacağını dile getirdi.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, TBMM'de İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ile bir araya geldi. Mehmet Yazıcı'nın sorularını yanıtlayan Bedri Yaşar, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Yazıcı'nın, "Necattin Demirtaş ile birlikte kesinlikle İlkadım'ı alacağız diyor musunuz" sorusunu cevaplandıran Bedri Yaşar şu açıklamalarda bulundu:

"Necattin Demirtaş ile ilgili hiç şüphemiz yok. Kendisi geçmişte rüştünü ispat etmiş bir arkadaşımız. İlkadım'da bir dönem Necattin Demirtaş, bir dönem ise Erdoğan Tok görev yaptı. Dolayısıyla her ikisinin dönemini Samsunlular gayet iyi biliyor. Ben İlkadımlıların sağduyusuna güveniyorum. Her iki isim arasında mukayese yapacaklardır."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.