Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Necattin Demirtaş İlkadım Belediye Başkan Adayı Mı?

Samsun Haber

31 Mart yerel seçimleri öncesinde gözler İYİ Parti Samsun Belediye Başkan adaylarına çevrilmiş durumda. İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar yerel seçimler öncesinde Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu. Bedri Yaşar'ın açıklamalarında dikkat çeken isim ise MHP İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş oldu.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala partilerin adaylık çalışmaları devam ediyor. CHP ve İYİ Parti yerel seçimler öncesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi için anlaşmaya vardı. CHP, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstermeyerek İYİ Parti'nin adayını destekleyecek. Büyükşehirde yapılan anlaşma sonrasında gözler İlkadım Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrildi.

BEDRİ YAŞAR'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'ya yaptığı açıklamalarda İYİ Parti'nin adaylarını 19 Ocak sonrasında açıklayacağını belirtti. Bedri Yaşar'ın açıklamalarında dikkat çeken isim ise MHP İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş oldu.

NECATTİN DEMİRTAŞ İYİ PARTİ'DEN ADAY MI OLACAK?

Mehmet Yazıcı'nın İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile ilgili sorusunu da cevaplayan Bedri Yaşar, "Necattin Demirtaş'ın bağımsız dahi olsa İlkadım Belediye Başkanlığına adaylığını koyacağı yönünde söylentiler var. Sayın Demirtaş böyle bir karar verirse hayatının hatasını yapmış olur. İYİ Parti olarak herkese olduğu gibi Necattin Demirtaş'a da kapımız açık" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.