Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mustafa Özcan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti

Samsun Haber

AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özcan, Samsunhaber.com'u ziyaret etti.

Samsun haber - AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Mustafa Özcan, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'yı ziyaret etti.
 

Samsunhaber.com çalışma ofislerini gezen Özcan, "Samsunhaber.com'da çok güzel bir çalışma ortamı gördüm. Profesyonel bir ekip kurulmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.


Çeşitli bankalarda ve holding firmasında ticari yöneticilik yaptığına değinen Özcan“Mali Müşavirlik sınavını kazandım. Ağustos ayında da sınava girip Mali Müşavir olacağım. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Muhasebe ve Finans bölümünde yüksek lisans yaptım. Şuanda stajyer Mali Müşavirim, Finans Uzmanıyım, finans ve bankalar ile ilgili mahkemelerde bilir kişilik yapıyorum. Aynı zamanda emekli bankacıyım. Görevimden istifa ederek AK Parti'den 25. ve 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldum. Listeler açıklanınca gece gündüz durmadan çalıştım" diye konuştu.

Siyasi hedeflerini aktaran Özcan, "Siyasi anlamda şuanda elimden gelen tüm gayreti gösterdi. Engelliyim ve mecliste engellileri temsil etmek istiyorum. Emekliyim, emeklilerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Finans ve bankacılık, mali müşavirlik alanındaki sorunlara vakıfım. Özünde halın Mustafası'yım, vatandaşların arasındayım" şeklinde ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.