Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mustafa Demir suya yapılan zammın ardından konuştu

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, suya yapılan zammın ardından gelen tepkilere yönelik açıklamalarda bulundu. Mustafa Demir, Samsun'da parası olmayan vatandaşın susuz bırakılmayacağını vatandaşın içini rahat tutması gerektiğini belirtti. 

Samsun'da suya yapılan zammın ardından parası olmayan vatandaşın susuz kalmayacağını ifade eden Mustafa Demir, "“Belediyenin kendi kaynaklarından biz onları tespit edeceğiz. Onların paralarını biz ödeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"BİZ ÖDEYECEĞİZ"

Parası olmadığı için kimsenin susuz bırakılmayacağını kaydeden Demir, “Belediyenin kendi kaynaklarından biz onları tespit edeceğiz. Onların paralarını biz ödeyeceğiz. Emekli, dar gelirli, asgari ücretle çalışan vatandaşlarımızı mağdur etmek gibi bir düşünce noktasında azami ölçüde dikkat edildi. Hepimiz insanız. Yoktan var etmek Allah’a mahsustur. En kaliteli, nitelikli suyu en ucuza kullandırma noktasında gayretlerimiz devam edecek. Dönem sonu bitmeden de Türkiye’de büyük şehirler arasında bu hedefe ulaşmayı hedefliyoruz. Şu ayarlamalardan sonra da Türkiye’de yine büyük şehirler arasında suyu ucuz kullanan illerden bir tanesiyiz hala. Bu çapta değerlendirilmesini arzu ediyorum. Böyle bir gündemle gelmemeyi isterdim. Ama almamız gereken kararlardan da geri duramam” diye konuştu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.