Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mustafa Demir açıkladı: Anket süreci tamamlandı Çiftlik Caddesi trafiğe açılıyor 

Samsun Haber

Gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çiftlik Caddesi'nin trafiğe açılıp-açılmaması konusunda yürütülen anket sürecinin tamamlandığını ifade ederek önümüzdeki günlerde kesin sonucun açıklanacağını büyük ara farkla vatandaşların açılması yönünde ankete katılım sağladığını ifade etti. Önümüzdeki günlerde Çiftlik Caddesi'nin trafiğe açılması konusunda çalışmalara başlanması bekleniyor.

Samsun'un en işlek caddelerinden biri olan Çiftlik Caddesi'nin trafiğe açılığı-açılmayacağı konusu vatandaşlar tarafından tepkiye yol açmıştı. Esnaflar açılmasını talep ederken vatandaşlar açılmaması konusunda tepkilerini ortaya koydu. Son olarak Çiftlik Caddesi'nin anket sonuçlarına göre açılması veya açılmaması kararı verildi.  

Samsun Büyükşehir Belediyesi görevlileri Çiftlik Caddesi esnaflar, çalışanlar, mülk sahipleri ve kiracılara anket düzenleyerek konu hakkında formu doldurdular.  

20 Aralık Cuma sabahı Sevgi Kafe'de gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Demir, "Çiftlik Caddesi anketinde son durum nedir?" sorusuna ilişkin, "Görevli arkadaşlarımız anket sürecini tamamladı. Büyük ara farkla vatandaşların anketi açılması yönünde doldurduğu gözlemlendi. Önümüzdeki günlerde kesin sonuç açıklanacak" dedi. 

ALT YAPI SAĞLAM 

Çiftlik Caddesi'nin alt yapısının sağlam olduğunu ifade eden Mustafa Demir, "Çiftlik Caddesi'nin alt yapısı güzel dizayn edilmiş. En üst tabaka kolaylıkla kaldırılabiliyor. Üst tabaka kaldırılıp trafiği açma işlemini gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

ESKİSİ GİBİ TEK YÖN

Trafik akışı hakkında bilgi veren Mustafa Demir, "Trafik akışı eskiden olduğu gibi tek yön olacak. Aynı şekilde eskisi gibi yolun sol tarafından trafik akışı sağlanacak. Yolun sağda kalan bölümü ise otopark olarak değerlendirilecek" şeklinde konuştu.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.