Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Motor festivalinde kaza

Samsun Haber

Samsun'un Bafra ilçesinde Bafra Motosiklet Kulübü tarafından tertiplenen "Motosiklet Festivali" motosiklet ile şov yapan sürücü yürekleri ağza getirdi.

Samsun Haber-Bafra ilçesinde düzenlenen Motosiklet Festivali'nde Türkiye Stunt (Motosiklet Akrobasi) Şampiyonu Birkan Polat, sahne aldığı sırada yaşadığı kaza ile yürekleri ağza getirdi. Islak zeminde motosikletin kayması ile birlikte sürücü dengesini kaybederek düştü.
"Çocuk İstismarına Hayır, Çocuk Susar Sen Susma, İstismara Sessiz Kalma" sloganı altında Bafra'da Motosiklet Festivali düzenlendi. Çamlık Mesire Alanında erken saatlerde kayıtlarını tamamlayan motosiklet sürücüleri kamp alanına gelerek çadırlarını kurdu. Motosiklet sürücüleri Samsun girişinde oluşturdukları kortejle şehir turu yaparak 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda son noktayı koydular.
Uyarılarda bulunan  İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, "Bu birinci festival çok dikkat etmemiz lazım. Birinci olduğundan dolayı devamını gelmesini istiyorsak güzel bir reklam yapmamız gerekiyor. Bunun için sizin düzeniniz önemli. Kortejden kopan arkadaşlarım lütfen ters yönlerden devam etmesin. Çıkışta kendince gösteri yapan arkadaşlarımız var. Bunları yapmayalım. Bu kortejdeki önemli konu 'çocuk istismarına hayır' anlamına uygun bir şekilde düzenimizi göstererek devam edelim ki bundan sonra Bafralı vatandaşlarımızın da bize olan desteği devam etsin" diye konuştu.
Müdürün konuşmasının ardından motosiklet akrobatı Birkan Polat, gösterisine başlayarak izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Şov sırasında ıslak zeminde motosiklet kayması sonucu Birkan Polat, dengesini kaybederek yere düştü.
Festival, akşam mesire alanında yakılan kamp ateşinin ardından Taner Eyüpoğlu ve Adnan Yılmaz’ın söyleyeceği Karadeniz şarkıları eşliğinde devam edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.