Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

MHP yerel seçim çalışmalarına başladı

Samsun Haber

Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçim çalışmalarına başladı. 

Samsun Haber-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlediği il yöneticileri ve ilçe başkanları genişletilmiş bilgilendirme ve istişare toplantısı ile birlikte seçim çalışmaları başlatıldı.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, toplantıda daha önce il yönetici ve başkanlarına yerel seçimlerde verilen talimatlar hakkında bilgi edindi. Tekin, yeni bilgiler ekleyerek belediye çalışmalarının raporlarını istedi.

Toplantıda konuşan Tekin, "Ülkemizde 24 Haziran seçimlerinde yaşanan bir ittifak durumu olmuştur. Şimdiler de ise bu ittifakın yerelde yapılacağına dair çalışmalar ve görüşmeler yapılmaktadır. Bu görüşmeler genel merkezler ve parti genel başkanları nezdinde yapılan görüşmelerdir. Bizler il ve ilçe teşkilatları olarak ilimizde ittifak olmayacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Amacımız başta daha önce MHP'nin yönettiği belediyeleri geri almak ile birlikte Samsun'da ki tüm belediyeleri kazanmaktır. Önümüzde ki günlerde çalışmalarımız gittikçe daha da hızlanacak ve zaman zaman kamuoyumuz ise basın yoluyla bilgilendirilecektir" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.