Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsunhaber.com'u ziyaret etti

Samsun Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsunhaber.com'u ziyaret etti. Bu ziyarette Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan’la sohbet eden Usta, stüdyomuzda Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan'ın sorularını da yanıtladı.

Samsun Haber – Bir dizi program için Samsun’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsunhaber.com’a ziyarette bulundu.

Grup Başkanvekili Erhan Usta, gerçekleştirdiği ziyarette Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan’la sohbet etti ve Samsunhaber.com stüdyosunda Haber Müdürü Nevin Aydoğan'ın sorularını da yanıtladı.


Türkiye'nin ekonomik reforma ihtiyacı var

Samsunhaber.com stüdyosunda Haber Müdürü Nevin Aydoğan'ın sorularını da yanıtlayan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Türkiye’nin şu anda ekonomik anlamda zor dönemden geçtiğini söyleyerek, “Türkiye’nin ekonomik reforma ihtiyacı var. Biz bunu her defasında söylüyoruz. Biz bu reformu her zaman destekleyeceğimizi de söylüyoruz. Biz her zaman sözümüzün arkasındayız. Şu anda gerçek anlamda cari açığımız mevcut. Bunu atlatabilmek için bünyeye adeta uyuşturucu takviyesi yapıyoruz. Ancak bu günü atlattığımızda yarınımızı da düşünmeliyiz. Ülke olarak 15 yılda 500 milyar dolar borcumuz var. Bunun hemen çözümünü gerçekleştirmemiz gerekli” diye konuştu.


Haber: Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.