Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

MHP Samsun Belediye Başkan Adayları Ne Zaman Açıklanacak?

Samsun Haber

31 Mart yerel seçimleri öncesinde gözler MHP Samsun belediye başkan adaylarına çevrilmiş durumda. MHP'nin hangi ilçelerde kimleri aday çıkaracağı ve adayları hangi tarihte açıklayacağı merak edilen sorular arasında.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifak içerisinde olacak olan MHP'de gözler belediye başkan adaylarına çevrilmiş durumda. Bir çok il ve ilçe belediyelerinde aday çıkarmayarak AK Parti'yi destekleyecek olan MHP, 30 Aralık Pazar günü 402 belediye başkan adayını açıklamıştı. Açıklanan belediyeler arasında Samsun'un olmaması ise dikkat çekti.

MHP SAMSUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AK Parti Samsun belediye başkan adaylarının Ocak ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. MHP'nin de aynı şekilde Samsun belediye başkan adaylarını Ocak ayının ilk haftasında açıklaması bekleniyor.

MHP BÜYÜKŞEHİRDE YOK

MHP, Samsun Büyükşehir belediye başkanlığı için aday çıkarmayarak AK Parti'nin adayı Mustafa Demir'i destekleme kararı almıştı. Merak edilen konu, MHP'nin Samsun'daki ilçelerin tamamında aday çıkaracağı mı yoksa bazı ilçelerde AK Parti'nin adaylarını mı destekleyeceği yönünde. Bu soru, MHP'nin Samsun adaylarını açıklamasının ardından netlik kazanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.