Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Meral Akşener'e Samsunlulardan büyük ilgi

Samsun Haber

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Samsun'da düzenlediği mitingde seçim vaatlerini açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 24 Haziran seçimleri öncesinde bugün Samsun'da miting düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlularla buluşan Akşener, hükümetin izlediği politikaları eleştirerek vaatleri ile ilgili konuştu.


 
Seçim vaatleri ile ilgili konuşan Akşener, "Cumhurbaşkanı olduğum gün olağanüstü hali kaldıracağım. Cumhurbaşkanı olduğum günün ertesi Kuleli ve Işıklar askeri okullarını açacağım. Emeklilerin borçlarını bir defaya mahsus siliyoruz. Gençlere iş bulana kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağız. 4 milyon Suriyeli ülkemizde. Suriye ile sorunlarımızı çözeceğiz ve Suriyeli kardeşlerimizi ülkelerine göndereceğiz. 2019 yılı Ramazan ayında Suriye'de, mülteci kardeşlerimizle birlikte iftar yapacağız" dedi. 

"SAMSUNSPOR'U KALKINDARACAĞIZ" 

Konuşmasının son bölümünde Samsun’la ilgili değerlendirmelerde bulunan Akşener, "Samsun göç veriyor. Samsun fakirleşiyor. Samsun’un bölgenin yıldızı yapmak bizim görevimizdir. 5 yıl içinde Samsun bölgenin parlayan yıldızı olacak. Samsunpor çalışanları maaş alamıyor. Buradan iki bakan çıktı. Samsunspor’u inşallah kalkındıracağız. Eskisi gibi ve daha iyi bir spor kulübü haline gelecek” dedi.

"KADINLARA EL SÜRENİN CANINA OKURUM"

 
Sokaklarda güvenlik içinde gezemeyen kadınlar olduğunu belirten Akşener, “Elinde belinde silah bulunan adamlara sesleniyorum. Bundan sonra çocuk tacizi yapanların canına okurum. Kadınlara el sürenin de canına okurum. Dolayısıyla huzurlu ve nefes alan bir Türkiye için destek istiyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.