Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mağlup olmamıza rağmen oyuna ortaktık

Samsun Haber

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “İlk 15 dakikanın dışında maç boyunca iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sahadaki mücadeleden memnunum. Bu haftalarda puan veya puanlar çok değerli. 3-0 öne geçeceğimiz maçta bir anda 2-0 geriye düştük" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Adanaspor karşısında ilk 15 dakikanın dışında maç boyunca iyi oynadıklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, "İki tane arka arkaya goller oldu. Gol değerli, biz bunu bugün başaramadık. Deplasmanda 3 net pozisyonumuz var" dedi. 

LİGİN SONUNDA NEREDE OLDUĞUMUZ ÖNEMLİ

Yakaladıkları pozisyonları golle sonuçlandırmış olmaları durumunda oyunun üstünlüğünü tamamen ellerine geçireceklerini söyleyen Durmuş, "Mağlup olmamıza rağmen oyuna ortaktık. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Adanaspor değerli 3 puan aldı. Her hafta final oynayacağız. Bugün kaybedilen 3 puan bizim için çok üzücü. Bunu burada bırakıp hatalarımızdan ders çıkartıp içerideki maçlarda seyircimizin desteğiyle kazanarak camiamızın beklentisine lig sonunda cevap vereceğiz“ şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.