Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Koronavirüs ne zaman bitecek?

Samsun Haber

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tarih verdi !

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Koronavirüs salgınının ne zaman biteceği, hayatın ne zaman normale döneceği hakkında açıklama yaptı.

MAYIS BAŞINDA...

Bakan Ersoy, Nisan sonu , Mayıs başı itibariyle salgında kırılmalar olacağının öngörüldüğünün altını çizerek Mayıs'ın sonuna doğru normal hayata döüleceğinin mümkün olabileceğini söyledi.

TURİZMCİLERDEN AÇIKLAMA

Bakan Ersoy'un Mayıs ayının sonunda normal hayata dönüleceğinin sinyalini vermesi üzerine, Bodrumlu turizmcilerden açıklamalar arda arda geldi.

Bodrum Turizmciler Derneği Genel Sekreteri Orhan Kavala, "Bakanımızın yaptığı açıklamalar turizmcilerin yani bizlerin gönlüne su serpmiştir. Verilen tarihler biraz gecikmiş olsa da Mayıs sonu, Haziran başı olması en azından yerli turizmin açılabileceği ümidi bu sektörün duyması gereken en önemli masajlardan bir tanesidir. Turizm sektörü de elinden gelen bütün gayreti gösterecektir, bundan ben eminim. Bundan sonra gelen misafirlerin iyi bir tatil yapmasını ve sağlıklarını koruma açısından turizmciler gerekli tedbirleri alacaktır" şeklinde konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.