Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı ışıkta zincirleme kaza! 4 yaralı

Samsun Haber

Samsun’da bir kamyonun kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpması ile trafik kazası meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı.

DOMİNO TAŞI GİBİ...

Atatürk Bulvarı üzerinde saat 18.45'te meydana gelen kazada 55 LA 187 plakalı kamyon, valilik hizasındaki ışıklarda bekleyen 06 BTR 385 plakalı otomobile çarptı.

Otomobil kendisine çarpan ile önündeki 55 ATT 44 plakalı araç arasında sıkıştı. Kazada domino taşı gibi birbirlerini tetikleyen araçlar sırayla birbirine çarptı.

ARKADAŞINI BIRAKIP KAÇTI

55 ATT 44, 55 AZZ 80 plakalı otomobile, 55 AZZ 80 ve 52 AAJ 578 plakalı beyaz araca arkadan çarptı. 5 aracın karıştığı kaza sonrası kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken yan koltukta bulunan arkadaşını ise baygın halde bıraktı. 4 yaralı, kaza sonrası olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere götürüldü. Araçlar arasında sıkışan 06 BTR 385 gelen çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. Kazaya sebep olan kamyon ise polis tarafından sürülerek uzaklaştırıldı. Trafik akışı, araçların kaldırılması ile normale döndü. Kayıplara karışan kamyon sürücüsü arama çalışmaları sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.