Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kerimcan Durmaz'a Samsun'da Saldırı

Samsun Haber

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın dün gece sahne aldığı Samsun’da silahlı saldırıya uğradığı iddia ediliyor.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz dün akşam konser üzere Samsun’a geldi. Piazza AVM içerisinde bulunan Hayal Kahvesi adlı mekanda sahneye çıkan Durmaz, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı. Son dakikalara kadar güzel geçen konserde koruma olduğu tahmin edilen kişi ya da kişilerin önce Kerimcan Durmaz’ın kulağına bir şeyler söyledikleri, ardından Durmaz’ın da kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür edip sahneden ayrılmak üzere olduğu esnada ise silahların ateşlendiği iddia ediliyor.

Sosyal medya üzerinden olayla ilgili birçok bilgi gelmeye başladı. Bunlara göre öndeki dört masadan 5 ya da 6 kişi Durmaz’a saldırdığı, yerlerin kan içinde kaldığı ve ışıkların bir anda söndüğü iddia ediliyor. İzdihamın yaşandığı olayda sandalyelerin, bira şişelerinin havada uçuştuğu da iddialar arasında.

Olayı anlatan sosyal medya kullanıcıları tuvaletlere kaçıştıklarını, yerlere yattıklarını, kimliği belirsiz 5-6 kişinin silahla ateş açtığını, polislerin müdahale ettiği olayda çok sayıda yaralı olduğu, çok sayıda genç insanın yaralandığı yönünde birçok paylaşım yaptılar.

Olay sonrasında konuşan Kerimcan Durmaz, sahnedeyken birilerinin kendisini tutup dışarı çıkarırken ayağının burkulduğunu söyledi. Herhangi bir silah sesi duymadığını belirten Durmaz, çıkan kavganın kendisiyle alakası olmadığını da ekledi.

Sosyal medyada olay sonrası sanatçının kimliği ile ilgili yoğun tartışmalar başladı. Olay Twitter'da TT oldu.





 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.