Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

"Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı sıradan bir eylem değildir"

Samsun Haber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıya bir tepki de Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz'den geldi. Gürbüz, bu saldırının sıradan bir eylem olmadığını belirtti.

Samsun haber - Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırı, atılan yumruk sıradan bir eylem değildir. Protesto hiç değildir.
Ülke, 1960 ve 1980 öncesinin kaotik ortamına sürüklenmek isteniyor olabilir.

Herkes söylediği söze, attığı adıma, paylaştığı mesaja, gazetesinin manşetine dikkat etmek durumundadır. Türkiye özellikle bugün kargaşa, karmaşa, şamata ve kaosu kaldıramayacak bir noktaya gelmiştir.

Bilin ki ortamın bu şekilde gerilmesini isteyenler ve bunu destekleyenler bu ülke ve bu millete iyilik etmiyorlar. Kim de itidal, sükunet, ortak akıl ve istişareden yana ise işte onlar bu devletin ve milletin geleceği için kaygı duyanlardır.

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınıyorum, bir TC vatandaşı olarak benzer eylemlerin özellikle başkaları için de yaşanmaması adına faillerin bir an önce derdest edilip en ağır şekilde cezalandırılmasını bekliyor ve talep ediyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.