Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu Samsun'a geliyor! CHP Samsun'a akın ediyor

Samsun Haber

Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 100. yılı kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Samsun'da büyük coşkuyla kutlanacak. Dev etkinliklere siyasetin önemli isimlerimden ve partilerin çok önemli katılımlar olacak. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra partinin tüm vekilleri Samsun'da olacak. İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun da Samsun'da olması bekleniyor.

CHP 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Samsun'a çıkartma yapacak. Partinin MYK ve PM toplantılarının 19 Mayıs tarihinde Samsun'da gerçekleştirilecek olmasının yanı sırada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm vekiller Samsun'a akın edecek. 

EKREM İMAMOĞLU NET DEĞİL

19 Mayıs günü Samsun'da büyük coşku hakim olacak. Büyük partilerin liderlerinin Samsun'a gelmesi netleşirken gündemde olan CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da Samsun'a gelmesi bekleniyor.

Sayın Genel Başkanımızın çağrısıyla partimizin MYK ve PM toplantıları şehrimizde yapılacak. Cumhuriyet kuran partinin bir neferi olarak o güne ev sahipliği yapmak gurur verici. gün boyu düzenlenecek çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs ruhunu en iyi şekilde yansıtacağız. 19 Mayıs akşamı Atakum kent meydaınında düzenlenecek iftar programında da halkımızla bir kez daha bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağız

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.