Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kaymak'tan taraftarlara tarihi çağrı: Bu takım ligde kalacak

Samsun Haber

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak Samsunspor maçında hop oturdu hop kalktı. Heyecanlı anlara yaşayan Kaymak 1- 2 kaybedilen Samsunspor- Beşiktaş maçı sonrası Samsunspor taraftarlarına çağrıda bulundu.

Kaymak maç sonrası yaptığı açıklamada; " Takımımız çok güzel futbol oynadı ve çokta gol kaçırdı. Şansız bir günümüzdeydik. Kazanabileceğimiz bir maçı kendi evimizde kaybettik. Dünyanın sonu değil. Lig uzun bir maraton. Ben inanıyorum ki bu güzel futbolumuzu devam ettirdiğimiz sürece Samsunpsor ligde kalacak ve üst sıralara tırmanacaktır." dedi.

Dün statta taraftarlarla çok güzel ve keyifli anlar yaşadığını, vefalı Samsunspor taraftarlarının şahsına göstermiş olduğu ilgiden memnuniyet duyduğunu sözlerine ekleyen Kaymak; "Valilik yaptığım dönemde cefakar taraftarlarımızla aramızda büyük bir gönül bağı oluştu. Ben onları onlar da beni hiç bırakmadılar. Bu sevgi ilelebet devam edecek. Samsunspor aşkı başka bir şey. Ben onlarla gurur duyuyorum. Asla takımı bırakmasınlar iyi günde kötü günde hep destek tam destek versinler." diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.