Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kaymak: Samsun yatırım merkezi olacak

Samsun Haber

Samsun'un Terme ilçesinde  İş insanları ve STK temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak; "Samsun iş dünyasının yatırım merkezi olacak" dedi.

Kaymak burada yaptığı açıklamada; "Niçin aday olduğumuz ve neler yapacağımız konusunda iş dünyası temsilcilerine bilgilendirmede bulunduk. Samsun bir cazibe merkezi ve bu şehrin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi iş dünyasının şehre yapacağı yatırımlardan geçiyor. Biz göreve gelirsek bu yatırımların Samsun'a gelmesi için büyük bir mücadele vereceğiz." dedi.

Karadeniz'in inci kenti Samsun'un coğrafi konumu bakımından stratejik bir öneme sahip olduğunu sözlerine ekleyen Kaymak; "Biz koordinasyonu sağlayan, iş dünyasını hareket geçiren plan ve projelerle Samsun'un önemini tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyuracak hamleleri yapacağız. Bunu yapmak asla zor değil. Samsun dışında Samsunlu olan çok değerli iş insanlarımız var. Bu şehrin marka bir şehir olduğunu onlara anlatacağız. Yatırım demek istihdam demektir. Şehrin genç beyinleri asla bu şehirden kopmayacak. Aksine tersine beyin göçünü gerçekleştirmek öncelikli hedefimiz olacak." diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.