Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kayıp Ecrin olayında skandal gelişmeler! Üvey amcanın telefonunda... 

Samsun Haber

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Ecrin Kurnaz olayı aydınlatılmaya çalışılıyor. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan küçük Ecrin olayın üveye amcanın telefon arama geçmişi ve telefonda bulunan fotoğraflar tüyler ürpertti. 

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolmuştu. Uzun zamandır süren arama çalışmalarının yanı sıra olayla ilgili gelişmeler Müge Anlı ile Tatlı Sert programında devam ediyor. 

HER GÜN YENİ İDDİALAR

Kayıp Ecrin olayının aydınlatılması için çalışma devam ederken, Müge Anlı'da sürekli yeni iddialar ortaya atılırken yaşanan son gelişme kan dondurdu. 

EN BÜYÜK ŞÜPHELİ ÜVEY AMCA 

Her gün yeni iddiaların gündeme geldiği canlı yayında en önemli şüpheli Ecrin bebeğe cinsel istismarda bulunup öldürdüğü düşünülen üvey amca Özkan Kurnaz 'dı.

Önceki gün yayımlanan programda canlı yayında amca Özkan 'ın telefonunda çıkan cinsel içerikli fotoğraf kayıtları ve telefon arama motorundaki geçmişindeki aramalar dikkat çekti.

YEĞEN, KIZ KARDEŞ İLE İLGİLİ ARAMALARDA BULUNMUŞ 

Minik Ecrin 'in kaybolduğu zamanlardaki telefon kayıtları inceleme altına alınan üvey amca Özkan'ın internette ziyaret ettiği sitelerin içeriği dikkatleri çekti. Özkan Kurnaz minik Ecrin kaybolduğunda internette cinsel içerikli görsel aramalarında ana temalar yeğen, yenge, kız kardeş gibi konular üzerinde olduğu belirlendi. Özkan ise bu kayıtlardan bir suçlama olamayacağını söyledi ve suçlamaları reddetti.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.