Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kavak'ta Kurban Bayramı Programı

Samsun Haber

Samsun’un ilçesi Kavak’ta Kurban Bayramı sebebi ile bayramlaşma programı yapıldı.

Atatürk Parkı’nda yapılmış olan bayramlaşma programına, Kavak ilçesinin Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak ilçesinin Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, Kavak Belediyesinin Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak İlçesinin Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Kavak Belediyesinin Meclis Üyeleri, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 Kura’n-ı Kerim Tilaveti ile başlamış olan bayramlaşma programında konuşma yapan Kavak Belediyesinin Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Zor zamanlardan geçtiğimiz şu dönemde birliğimizi ve beraberliğimizi koruyabilmek için bir araya gelmiş olduğumuz bayramlaşma programına katılımların bu denli yoğun olması beni hem mutlu etti hem gururlandırdı. Yurdumuzun ayaklarına vurulmak istenmiş olan prangaları milletimizin iradesiyle söküp atmış olduğumuz bu dönemde birliğimizin ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmayıp böyle devam etmesini diliyorum. Buraya katılmış olan bütün herkesin Kurban Bayramını canı gönülden kutlarım” dedi.

Yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verip öyle başlayan Kavak ilçesinin Kaymakamı Mevlüt Şekerci, “Bayramlaşma programında katılımın çok yoğun olması ve bütün siyasi partilerinde temsilcilerinin bir arada olması burada bulunması geçirmekte olduğumuz şu zor günlerde bizlere de çok güzel bir moral kaynağı olmuştur. Katılım sağlayan herkese teker teker teşekkürlerimi sunuyor Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Programdan sonra toplu şekilde fotoğraf çekilmesiyle protokol üyeleri, İlçe’nin Jandarma Komutanlığını ziyaret etti ve askerlerle bayramlaştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.