Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karaduman: AK Parti milletin ta kendisidir

Samsun Haber

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, toplantıda konuştu. Karaduman, "Kimseyi ayırt etmeden, her vatandaşımızı kucaklayıp, dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Samsun Haber-Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup toplantısı, AK Parti İl Başkanlığında yapıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı. 

ÇOK BÜYÜK ACI İÇERİSİNDEYİZ

Batman'da şehit düşen 7 asker hakkında açıklamalarda bulunan Hakan Karaduman, "Bugün 7 vatan evladımız şehit oldu. Acımız çok büyük. Kalleşçe saldırıda Samsunlu hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu da şehit oldu. Vatanımızı korumak için canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize şifa diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum" sözcüklerini kullandı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Toplantıda meclis üyelerine seslenen Hakan Karaduman, "Daha önce olduğu gibi bugün de yarın da sürekli vatandaşlarımızla beraber olacağız. Milletimize hizmeti her zaman görev sayan ve bunu başarılı şekilde yapan AK Parti, gönül belediyeciliği noktasında vatandaşlarımızdan da olumlu karşılık bulmuştur. Sürekli vatandaşlarımızla beraberiz. AK Parti milletin ta kendisidir. Dolayısıyla kimseyi ayırt etmeden her vatandaşımızı kucaklayıp, dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.