Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karadeniz'in En Büyük Muayenehanesi Samsun'da Açıldı!

Samsun Haber

Karadenizin en büyük veteriner muhayenehanesi Samsun Denizevleri tramvay durağının karşısına coşkulu bir törenle açıldı.

Karadenizin en büyük veteriner muayenehanesi olma özelliğine sahip Pati Veteriner Kliniği Samsun'da Açıldı.

Görkemli bir törenle açılan Pati muayenehanesi açılışına Samsun İl Emniyet müdürü,Alay Komutanı,Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pati Muayenehane sahibi 15 yıllık veteriner hekim Elif Köse Avan şunları söyledi:

''Öncelikli olarak çok mutluyum. Çünkü sevdiğim herkes burada. Sağolsun emniyet müdürümüz,alay komutanımız,belediye başkanımız sağolsunlar açılışımıza teşrif ettiler. Tüm dostlarım veteriner hekim arkadaşlarım ve burada emeği geçen bütün emekçi ustalarımızda burada, önemli olan onlarla birlikte olmak, onlarda sağolsunlar bizleri kırmadılar açılışımıza geldiler.


''Ben 15 yıllık bir veteriner hekimim. 15 yıldan beri başka bir klinikte görevimi içra ediyordum.Sonrasında bu muayenehaneyi açık.Muayenehanemiz tam bir hastane formatında kurduk.İçeride ameliyathanesi,ultrason odası,görüntüleme odası, muayenehane odaları,labarotuvar olmak üzere traş ve banyo ile birlikte tam teşekküllü bir yer. Sadece muayenehane statüsünde 500 metrekarelik bir alana kurulmuş son sistemle donatılmış bir klinikte hizmet vermeye çalışıyoruz.Şifa olmaya çalışıyoruz.Bundan dolayı da çok mutluyuz''

Haber: İbrahim Güleç

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsamsunhabercom%2Fvideos%2F5105005109592748%2F&show_text=false&width=560&t=0
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.