Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karadeniz can aldı

Samsun Haber

Samsun'da bugün serinlemek için denize giren 3 genç boğulma tehlikesi geçirdi. Gençlerden 2'si görevliler tarafından çabucak sudan çıkarılırken 5 dakika suda kaybolan ve kayalıklara sıkışan genç hayata tutunamadı.

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesi Çatalcam Mahllesi 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu mevkisinde meydana gelen olayda sıcak havadan bunalan 3 genç denize girdi. Denizde bir müddet sonra boğulma tehlikesi geçiren 3 gence Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığı DEGAK-1 ekipleri müdahale etti. Gençlerden Mahmut Anıl Öztürk ve Gencebay Tokatlı görevliler tarafından sudan çıkarılırken denizde 5 dakika boyunca kaybolan ve kayalıklara sıkışan 16 yaşındaki Enes Kol tedavi altına kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesini kaybetti. 

Durumu kritik olan Enes Kol ve diğer arkadaşları Mahmut Anıl Öztürk ve Gencebay Tokatlı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulans ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Durumu kritik olan Enes Kol, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.