Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karadeniz can aldı

Samsun Haber

Samsun'da annesi ile beraber denize giden 9 yaşındaki çocuk denizde annesi ile birlikte boğulma tehlikesi geçirdi. İlkokul 4. sınıf öğrencisi olan çocuk denizden çıkarıldıktan sonra tedavi altına alındı. Küçük çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Samsun Haber-Samsun'da annesi ile birlikte serinlemek için denize giden 9 yaşındaki 4. sınıf örgencisi E.A. denizde annesi ile birlikte boğulma tehlikesi geçirdi.Daha sonra çevredekilerin onları fark etmeleri üzerine E.A. ve annesi N.A. denizden çıkarıldı. Boğulma tehlikesi geçiren anne ve oğlu olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulans ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde kaldırılarak tedavi altına alındılar. Denizdeki yaşam mücadelesini karada sürdüremeyen küçük çocuk E.A. 8 gün süren yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden çocuk  İ.A.K.'ın Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Samsun Karadeniz Tarımsal Enstitüsü Müdürü Dr. Kibar Ak'ın oğlu olduğu cenazesinin ise Trabzon’un Of ilçesinde toprağa verileceği bilgisi verildi.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.