Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kağıt Toplayıcısı "Kibar Amca"dan Samsunspor'a 555 TL destek

Samsun Haber

Mali açıdan zor günler geçiren Samsunspor’a destek olmak amacıyla Vali Osman Kaymak tarafından başlatılan yardım kampanyasına 555 TL yardım yapan kağıt toplayıcısı Kibar Keskin’e teşekkür belgesi verildi.

Samsunspor Haber - Mali sıkıntılarla boğuşan Samsunspor’a destek olmak amacıyla Samsun Valisi Osman Kaymak’ın başlattığı yardım kampanyasına armaya gönül vermiş taraftarlar destek olmaya devam ediyor. Geçimini kağıt toplayıcısı olarak sürdüren Kibar Keskin, kulüp adına 555 TL yardımda bulundu. Bu davranışından dolayı takdir toplayan Keskin, Vali Osman Kaymak’a konuk oldu ve teşekkür belgesi aldı.

SİZ BENİM BAŞTACIMSINIZ

Ziyarette Kibar Keskin yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim, öncelikle beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Türkiye’nin yarısını verseniz beni bu kadar memnun edemezsiniz. Siz benim başımın tacısınız. Bu lafıma inanın. Bana verdiğiniz bu teşekkür belgesini evimin en başköşesinde asacağıma söz veriyorum” dedi.

VALİ KAYMAK TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Osman Kaymak ise yaptığı açıklamada, “Kibar amca, Samsunspor'a yardım kampanyasına yaptığın destek ve fedakârlıktan dolayı sana çok teşekkür ederim. Senin verdiğin destek çok yüksek bir değerdir. Milyonlardan kıymetlidir. Yapmış olduğun destek, kampanyamızın önemli bir tanıtım yüzü olmuştur. Biz her zaman senin yanındayız. Bir ihtiyacın olduğunda valiliğimizin kapıları sana her zaman açıktır” ifadelerini kullandı.
Vali Kaymak konuşmasının ardından Kibar Keskin’e teşekkür belgesi verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.