Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kaçak içki operasyonunda 18 tutuklama

Samsun Haber

Aralarında Samsun'un da bulunduğu 8 ilde düzenlenen kaçak içki operasyonunda 34 kişi gözaltına alınmıştı. Mahkeme karşısına çıkarılan şahıslardan 18'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Amasya merkezli aralarında Samsun'unda bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen kaçak içki operasyonunda 2 bin 674 şişe kaçak içkinin ele geçirilmişti. Gözaltına alınan 34 kişiden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 2 aylık çalışmaları neticesinde Amasya’nın Merzifon ilçesi merkez olmak üzere İstanbul, Ankara, Samsun, Çorum, Manisa, Ordu ve Tokat'ta belirlenen adreslere ve imalathanelere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 2 bin 674 şişe kaçak ve sahte içki ile çok sayıda sahte bandrol, 3 bin boş şişe ve 2 bin 500 şişe kapağı ele geçirildi. El konulan kaçak içkiler iş makineleri tarafından imha edildi. 

Gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemleri tamamlanan 34 şüpheliden 4'ü savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Merzifon Adliyesine sevk edilen 30 kişiden 12’si ifadelerinin ardından serbest kalırken, 18’i ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.