Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İYİ Parti Samsun ekibi kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var

Samsun Haber

Ankara'ya aday tanıtım toplantısı için yola çıkan İYİ Parti Samsun ekibi Kırıkkale yakınlarında kaza yaptı. Kazada Başkan Süslü, Milletvekili Adayı İbrahim Özyer ile Önder Fatih Şenol ve 3 kişi daha yaralandı.

Samsun haber - Ankara'da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılmak için gece saat 02.00'da İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı önünden hareket eden ve İYİ Parti Samsun Milletvekili ikinci sıra adayı İbrahim Özyer'in oğlu Alper Özyer'in kullandığı araç Kırıkkale Balışeyh mevkiinde kaza yaptı.

Araç şarampole yuvarlanırken İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Milletvekili adayı İbrahim Özyer, Milletvekili Adayı Önder Fatih Şenol, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Recep Güleroğlu, aracı kullanan Vekil adayı İbrahim Özyer'in oğlu Alper Özyer yaralandı. 

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansı ile yaralıların bir kısmı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne diğerleri ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.