Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İyi ki varsın büyük başkan

Samsun Haber

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Pazar günü oynanan ve 2-0 kırmızı beyazlı ekibin üstünlüğü ile sonuçlanan müsabakanın ikinci yarısını maraton tribününde taraftarlarla iç içe izledi.

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Pazar günü oynanan ve 2-0 kırmızı beyazlı ekibin üstünlüğü ile sonuçlanan müsabakanın ikinci yarısını maraton tribününde taraftarlarla iç içe izledi. Mütevazı kişiliği ile bilinen Başkan Uyanık, karşılaşmanın sonlarına doğru Söğütlübahçe taraftar grubu başkanı Ümit İren ve tribün lideri Mehmet Sarıözkan’ın yanına giderek taraftarlarla takımı alkışladı. 

O İÇİMİZDEN BİRİ 

Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın demirde olduğunu gören kırmızı beyazlı taraftarlar, kısa süreli bir şok yaşadıktan sonra Başkanı ayakta alkışladılar. Sonrasında hep beraber futbolcuları alınan galibiyetten dolayı tebrik ettiler. Maçın ardından konuşan efsane Başkan Uyanık, “Hacettepe karşısında oyun ve mücadele olarak çok iyiydik. Gol noktalarında bugün biraz şanssızdık. Ama her şey yoluna girecek” dedi. 

UYANIK’A BÜYÜK SEVGİ

Devre arasında üzerlerine düşeni yapacaklarını sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık’a Yılport Samsunsporlu taraftarlar, büyük ilgi ve sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Uyanık ile fotoğraf çekinebilmek için büyük bir yarış içine giren kırmızı beyazlı taraftarlar uzun süre ‘Uyanık Başkan Samsunspor Şampiyon’ tezahüratlarında bulundu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.