Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İşte Samsun Basınının Okunma Oranları

Samsun Haber

Samsun'un en çok ziyaret edilen internet haber sitesi olan Samsunhaber.com, ziyaretçi sayısında yakaladığı rekor artışla rakipleri ile arasındaki farkı açtı. Similarweb verileri baz alınarak hazırlanan rapora göre Samsunhaber.com günlük ortalama 72.000, aylık ise ortalama 2 milyon 160 bin ziyaretçiye ulaştı. 

Samsunhaber.com olarak geçtiğimiz Aralık ayında Samsun'daki haber sitelerinin ziyaretçi sayılarını paylaşmıştık. Hazırladığımız raporda Samsunhaber.com, rakiplerinin açık ara önünde ilk sırada yer almıştı. 2019 yılı Şubat ayında da zirvenin adı değişmedi. Samsunhaber.com haber sitesi, en yakın rakibinin yaklaşık 1 milyon 100 bin ziyaretçi önünde zirvede yer aldı.

YAZILI BASIN 10 BİNİ GEÇEMEDİ

Basın İlan Kurumundan edinilen bilgiye göre Samsun'daki yazılı basının günlük tirajı 10 binin altında kaldı. Açıklanan bu veriler internet haberciliğinin öneminin her geçen gün arttığını gözler önüne serdi.

AYLIK 2 MİLYON 160 BİN ZİYARETÇİ

Son 1 aylık veriler baz alındığında Samsunhaber.com günlük ortalama 72.000, aylık ise ortalama 2 milyon 160 bin ziyaretçiye ulaştı. Sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 891 bin oldu. Samsunhaber.com'un en yakın takipçisi Habergazetesi'nin son 1 aylık veriler dikkate alındığında günlük ortalama 36.000, aylık ise ortalama 1.08 milyon ziyaretçiyi sitesine çektiği görüldü.

İŞTE SAMSUN'DAKİ İNTERNET HABER SİTELERİNİN ZİYARETÇİ SAYILARI

SİMİLARWEB VERİLERİ ESAS ALINDI

Hazırlanan raporda, dünya genelinde pek çok firmanın rakip analizlerinde kullandığı Similarweb kullanılmıştır. Rapordaki veriler son 1 aya ait ortalama verilerdir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.