Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İstanbul'da ulaşım yüzde 50 indirimli! Gözler Samsun'a çevrildi

Samsun Haber

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararı doğrultusunda il genelinde Kurban Bayramı süresince toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak. Bu kararın ardından gözler Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin vereceği karara çevrildi.

İstanbul'da 21-24 Ağustos tarihleri arasında Kurban Bayramı dolayısıyla toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararının ardından gözler Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin vereceği karara çevrildi.

İstanbul'da Kurban Bayramı boyunca 21-24 Ağustos tarihleri arasında İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil İETT otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, Şehir Hatları AŞ Vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları, Metro tramvay gibi araçlarla indirimli seyahat edebilecek.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı, 20 Ağustos Pazartesi günü Arefe Günü ile birlikte başlayacak. 21 Ağustos Salı, 22 Ağustos Çarşamba, 23 Ağustos Perşembe ve 24 Ağustos Cuma ise Kurban Bayramı olarak kutlanacak. Hafta sonu tatillerinin de dahil edilmesi ile birlikte çalışanlar bayramda 9 gün tatil yapacak.

15 TEMMUZ'DA ÜCRETSİZDİ

Samsun'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde SAMULAŞ ve tramvaylar ücretsiz olarak hizmet vermişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.