Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmail Uyanık bir konuştu pir konuştu 

Samsun Haber

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık,  Samsun’u ziyarete gelen ve Yılport Samsunspor’u ziyaret etmeyen spor bakanlarının tekrar eskisi gibi büyük Samsunspor Kulübü’ne önem vermelerini ve itibar göstermelerini bileklerinin hakkıyla sağlayacaklarını söyledi.

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık,  Samsun’u ziyarete gelen ve Yılport Samsunspor’u ziyaret etmeyen spor bakanlarının tekrar eskisi gibi büyük Samsunspor Kulübü’ne önem vermelerini ve itibar göstermelerini bileklerinin hakkıyla sağlayacaklarını söyledi.  İşte Başkan Uyanık’ın son dakika açıklaması: “Ne bir kulisimiz var ne bir belden aşağı oyunumuz var. Hiç zimseyle derdimiz yok. Hiçbir yerde başkalarını konuşmuyoruz.

BAŞARIYI SONUNA KADAR HAK EDİYORUZ

İnsanlar Sancaktepe’de maça giremiyorlar, ‘Samsunspor nasıl girdi’ diye konuşma yapıyorlar. Bu kadar Samsunspor’la uğraşmaya gerek yok.  Herkes kendi işini yapsın diye düşünüyorum. Bu da bizim ne kadar başarıyı hak ettiğimizi gösteriyor. Biran evvel bu liglerden çıkacağız. Samsun’u ziyarete geldiği halde sivil toplum kuruluş  gecelerine katılıp Samsunspor’u bir kez ziyaret etmeyen spor bakanlarının da Samsunspor Kulübü’ne tekrar eskisi gibi önem vermesini itibar göstermesini bileğimizin hakkı ile sağlayacağız”

Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.