Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İrfan formaya yakın 

Samsun Haber

Teknik direktör Taner Taşkın, kart cezalısı Savaş Yılmaz'ın yokluğunda İrfan Başaran'a mı yoksa Okan Dernek'e mi şans verecek. Tecrübeli teknik adam, hafta başından bu yana iki oyuncusunu da mercek altına aldı. 

Yılport Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın, Savaş Yılmaz'ın yokluğunda İrfan Başaran'a mı yoksa Okan Dernek'e mi şans verecek. Hafta başından bu yana her iki oyuncusunu da izleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Taner Taşkın'ın formayı İrfan'a vermeye çok yakın. Son kararını henüz vermeyen başarılı teknik adamın, nihai kararını maçtan bir gün önce yapılan ter idmanında vereceği öğrenildi. 

FORVETE YAKIN OYNAYIN UYARISI

 
Samsunspor Pazar günü saat 13.30’da sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Taner Taşkın, antrenmanda Ramazan ve Samet’ten topu sürekli kanatlara taşıyıp ön ve arka direği orta yapmalarını isterken; İlyas Kubilay ve İrfan Başaran’dan golcü futbolcu Bahattin Köse’ye yakın oynamalarını istedi. Kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.