Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İlkadım Koronavirüse karşı hijyeni elden bırakmıyor

Samsun Haber

İlkadım Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda koronavirüse karşı hijyen ve temizlik denetimi gerçekleştirdi.


İlkadım Belediyesi ilçenin dört bir yanında yoğun dezenfekte işlemi başlattı. Umumi yerlerin geçici süre kapatılmasının ardından ilçe genelinde hizmet veren fırıncılara İlkadım Belediyesi Zabıta, Ruhsat Denetim ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafında korona virüsüne karşı hijyen ve temizlik denetimi yapıldı.
Ekipler tarafından ekmeklerin sağlığa uygun bir ortamda üretilip üretilmediği ve gramajların standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi. 

"MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK"

Denetimler sırasında ekiplerle birlikte incelemelerde bulunan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “Halkımızın sağlığını tehdit edecek tüm denetimleri önemseyerek yapıyoruz. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Standartların dışına çıkan hiçbir esnafımıza müsamaha gösterilmeyecek. Ekmek ve unlu mamullerin satışının yapıldığı işletmeleri sürekli denetliyoruz. Özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecek. Özellikle halkın sağlığı konusunda titizlikle duran Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatları ile müdürlüğümüze bağlı tüm ekiplerimiz korona virüsüne karşı teyakkuzdayız. Halkın sağlığı için gereken tüm çalışmaları özveri ile gerçekleştireceğiz” dedi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.