Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İlkadım Karla Mücadeleye Hazır

Samsun Haber

Samsun’a bağlı İlkadım ilçesi yaklaşan kara kış şartlarına son hazırlıklarını tamamladı.


İlkadım Belediyesi geçen sene başarılı bir biçimde tamamladıkları kar mücadelesi sonrasında bu sene artırdıkları iş makinaları sayesinde zorlu kış şartlarına hazır bir biçimde bekleyişteler.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman, "Karla mücadele amacıyla 17 tane iş makinesi ve 40 çalışanla hazırlıklarımızı bitirmiş konumdayız. İlçe merkezine nazaran daha uzak noktada bulunan mahallelerimizin ulaşım sorunlarıyla karşılaşmaması için çalışanlarımız her dakika hazır bulunmaktadır” diye konuştu.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada “Kış mevsimi ve kar önceden olduğu gibi korkulu rüya değil manzara olarak bir güzellik ve doğa için faydalı bir olaydır. Biz belediye olarak her yıl artan deneyim ve iş kuvvetimiz ile İlkadımlı vatandaşlarımıza kar yağışıyla mücadelede içlerinin ferah olmasını dile getiriyoruz. “ şeklinde konuştu.
Belediyeye her zaman için kapanan yolların açılması için ulaşılabileceğini belirten Başkan Tok, gerçek dışı ihbarlarda bulunulmamasının hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.