Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İlkadım'da dezenfekte işlemleri sürüyor

Samsun Haber

Koronavirüse karşı mücadele kapsamında ilçedeki dezenfekte işlemleri devam ediyor. Dezenfekte işlemleri devam ederken vatandaşın sağlık durumu da kontrol ediliyor. 

Koronavirüsle mücadelede 600'den fazla personel ile çalışan İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri, vatandaşların ve esnafın sağlık durumlarını takip ederken bir yandan da kamu kurumlarından, çocuk parklarına kadar dezenfekte işlemlerini sürdürüyorlar. 

MÜCADELEYE DEVAM


 İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri 10 kişilik ilaçlama ekibi ile ilçeyi ilaçlayarak virüsten arındırmaya çalışıyor.  Halkın sağlığının her şeyden önce geldiğini söyleyen ekipler “Tehlike tamamen geçene kadar mücadeleye devam edeceğiz” şeklinde konuştular. 

"KÖŞE BUCAK DEZENFEKTE EDİYORUZ"


İlkadım’da koronavirüse karşı mücadelenin devam ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bütün ekiplerimiz ayakta ve işbaşında. Halkımız evde kalmaya devam ederken biz onlar için sahada mücadeleyi sürdürüyoruz. Birçok önlemi ve çalışmayı aynı anda koordineli bir şekilde yürütürken, Sağlık İşleri Müdürlü personellerimiz de canla başla halkımızın sağlığını koruyacak çalışmaları sürdürüyorlar. Adeta İlkadım’ı köşe bucak dezenfekte ediyoruz. Özellikle ilçemiz sınırlarında bulunan çok sayıdaki kamu kurumu binalarını ve ortak kullanım alanlarının tamamını ilaçlıyoruz ve bu mücadelemiz aralıksız devam edecek. Diğer yandan halkımızın, esnaf kardeşlerimizin ve değerli mesai arkadaşlarımızın sağlık durumlarını da kontrol ediyoruz. Özverili bir mücadele yürüten bütün mesai arkadaşlarıma ve evde kalmaya devam eden vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ederim” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.